foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Bezlepková jogurtová bublanina

Další způsob jak zužitkovat nahromaděné kompoty ve sklepě. A ten jogurt udělá pěkné vláčné těsto.
Bezlepková jogurtová bublanina

Suroviny:
3 celá vejce
400 g bílého jogurtu
60 g rozpuštěného másla
1 hrnek (200 ml) cukru
3 hrnky mouky (já dal 1 hr. Jizerky, 1 hr. Mantlera, 2/3 hr. pohankové celozrné, 1/3 hr. kukuřičné hladké)
1 prášek do pečiva

Vyšleháme vejce s cukrem do pěny, vmícháme jogurt a vychladlé rozpuštěné máslo, mouku promícháme s práškem do pečiva a vmícháme do směsi. Plech vymažeme a vysypeme (používám pohankovou instantní kaši), nalijeme těsto a rozetřeme, poklademe ovoce a pečeme na 170°C cca 40 minut.

A takto se povedla:
Bezlepková jogurtová bublanina

Návštěvníci

Právě přítomno: 78 hostů a žádný člen