foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Malorský bezlepkový koláč

Báječná kombinace citrónu se skořicí a chuť mandlové mouky dělá tento koláč nezapomenutelným.
malorský bezlepkový koláč

Suroviny:
200 g mandlové mouky
6 vajec
170g cukru
1 citron
1 lžička mleté skořice

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme citronovou kůru a skořici a mandlovou mouku. Opatrně vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Nalejeme do dortové formy vyložené pečícím papírem. Pečeme na 175°C asi 45 minut. Před vytažením z formy necte důkladně vychladnout.

A takto se povedl:
malorský bezlepkový koláč

zdroj: prozeny.cz

Návštěvníci

Právě přítomno: 17 hostů a žádný člen