foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Špaldové rohlíky

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Tyhle rohlíky vydrží dlouho v žaludku, jsou celozrné a hutné, po vytažení z trouby hned mizí, protože teplé jsou nejlepší.
Špaldové rohlíky

300 ml vody
1 lžička soli
250 g hladké špaldové mouky
100 g polohrubé mouky
100 g hladké mouky
hrst ovesných vloček
1 lžička sušeného droždí

Vše do domácí pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí vyklopíme na vál a uděláme housky nebo rohlíky, obojí jde ale rohlíky trochu praskají. Potřu slanou vodou a posypů semínkama Peču na 170°C v horkovzdušné troubě asi 20 minut.

A jak se povedly?

Špaldové rohlíky

Návštěvníci

Právě přítomno: 44 hostů a žádný člen