Rybízový nekynutý koláč

Jak jsem mohl přehlédnou a nezařadit do své sbírky takový jednoduchý a dobrý recept na rybízový koláč, či spíše bublaninu, bez kynutí.
Rybízový koláč

Suroviny:
1 hrnek hrubé mouky
1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru (stačí 3/4)
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 vejce
1 prášek do pečiva
asi 500 g omytého rybízu či jiného ovoce

Drobenka:
1 hrnek hrubé mouky
100 g másla či hery
1 hrnek krystalového cukru

Mouku smícháme s kypřícím práškem a pak se všemi ostatními surovinami. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe ovoce. Na vrch pak posypeme drobenkou. Pečeme na 180°C asi 40 minut.

A takto se povedl (je tam většinou žlutý rybíz):
Rybízový koláč