foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Tmavá bageta

Tahle bageta má trochu chlebovou chuť. Vyzkoušel jsem si ale na ní postup vytvoření klasu.
Tmavá bageta

Suroviny:
200 g polohrubé mouky
200 g pšeničné celozrnné mouky
300 ml mléka
1/2 sáčku sušeného droždí
1 lžička cukru
1 lžička soli
2 lžíce slunečnicových semínek
1 lžíce lněných semínek
1 lžíce sezamu

Domácí pekárna za mě vypracovala těsto. Pak jsem rozdělil těsto na 4 díly a vytvaroval bagety, které jsem nechal ještě hodinu kynout Pečeme na 180°C asi 25 minut.
Postup na vytvoření klasů můžete najít zde: http://www.mamincinyrecepty.cz/rohliky-bagety-housky/psenicne-klasy

A takto se povedly:
Tmavé bagety

zdroj: babčiny recepty

Návštěvníci

Právě přítomno: 8 hostů a žádný člen