foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Živáňská pečeně z trouby

Jídlo je jednoduché na přípravu a ušpiní se při něm málo nádobí.
Živáňská pečene

Suroviny na 4 porce:
300g vepřové krkovice
300g kuřecích řízků
150g slaniny vcelku
2 cibule
2 bílé papriky
4 -6 brambor podle velikosti
sůl
pepř
drcený kmín

Vše nakrájíma na kostky velikosti sousta, včetne slaniny a cibule. Z alobalu vytvoříme velké čtverce, položíme 2 na sebe křížem. Na alobaly rovnoměrně rozdělíme všechny suroviny a zabalíme. Položíme do pekáčku a podlijeme balíčky vodou, aby se obsah nepřipaloval k alobalu. Pečeme na 200°C asi 45 minut. Servírojeme přímo z alobalo nebo můžeme přendat na talíř.

A takto se povedlo:
Živáňská pečeně

zdroj: prozeny.cz

Návštěvníci

Právě přítomno: 112 hostů a žádný člen