foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Karbanátky z trouby

Výhodou tohoto jídla je to, že se peče samo a že výsledek není tak mastný jako z pánve.

Karbanátky

Suroviny:
800 g mletého masa (směs vepřové a hovězí, zkoušel jsem jen hovězí a taky dobrý)
100 g anglické slaniny na kostičky
2 vejce
2-3 stroužky utřeného česneku
1 lžička majoránky
1/2 lžičky drceného kmínu
1 lžička sladké mleté papriky
sůl a pepř podle chuti
2 hrsti strouhanky
bílek na potření

Vše smíchejte dohromady tak, abyste měli vláčnou směs, ne moc mokrou. přidejte strouhanku, když je směs mokrá nebo vejce, když je moc suchá.

Troubu zahřejte na 200°C, ze směsi udělejte karbanátek, položte na plech vyložený pečícím papírem a potřete bílkem. Pečte asi 30 minut.

A takto se povedli:

 Karbanátky

zdroj: prozeny.cz

Návštěvníci

Právě přítomno: 9 hostů a žádný člen