Koblížky mám rád, jen mi trochu vadí, že jsou smažené a proto mi přidají takové těžké. Zkusil jsem tedy variantu pečenou v troubě bez oleje.
Na podzim se hromadí padaná jablka, takže jsem hledal co s nimi. Narazil jsem na tento jednoduchý recept, který jsem ale místo do muffinový formy udělal do formy na biskupský chlebíček.
Lehké, voňavé a nadýchané rohlíky s tvarohovou náplní, které nejsou až zas tak moc sladké.
Další varianta bezlepkových švýcarek, tato se mi zdá lepší.
Koláč je vláčný a šťavnatý a jogurt lehce vyrovnává kyselost rebarbory.
Kombinace kakaa a angreštu je trochu netradiční, ale výsledná chuť je vynikající.
Jedna z mnoha variant známé buchty.
Báječná kombinace citrónu se skořicí a chuť mandlové mouky dělá tento koláč nezapomenutelným.
Jidáše společně s mazancem nesmí na stole o velikonocích chybět. Proto děláme i bezlepkovou variantu.
Tento recept na mě vyskočil na Pinterestu a je z ruského serveru s recepty. Jednoduchostí mě zaujal, tak jsme ho na sobě vyzkoušeli a myslím, že bude zařazen mezi ty oblíbené.