Tvaroh dodává sušenkám vláčnost. Recept se skládá jen z několika základních ingrediencí. Těsto je vláčné a nelepí se.
Tento recept má tu výhodu, že když použiji bezlepkové ovesné vločky, tak mám celý koláč bezlepkový. A podle surovin, které jsou všechny zdravé, musí být celý koláč zdravý.
Hledal jsem recept na jednoduchý a rychlý makovec a náhodou jsem objevil tento, který je zároveň bezlepkový, takže jsme ho konzumovali celá rodina.
Další varianta bezlepkových švýcarek, tato se mi zdá lepší.
Báječná kombinace citrónu se skořicí a chuť mandlové mouky dělá tento koláč nezapomenutelným.
Jidáše společně s mazancem nesmí na stole o velikonocích chybět. Proto děláme i bezlepkovou variantu.
Varianta tohoto výborného koláče pro bezlepkáře.
Nevím, proč všichni řeší problém, že jsou perníčky dlouho tvrdé nebo že brzo ztvrdnou. Tyto perníčky jsou měkké hned a po 3 týdnech pořád ještě neztvrdly.
Kyselá chuť rybízu spojená se sladkou chutí opečené žmolenky je prostě báječná.
Když už jsem koupil tolik rebarbory, oloupal jí a nakrájel, co pak tedy s ní. Vyzkoušel jsem tedy bezlepkovou variantu koláče a ejhle, povedlo se.