foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Fotogalerie

Najdete nás též na:

Lumaqův profil

Počasí v Rumburku

Rajče

Aljašský kváskový chléb

Další variace kváskového chleba s jiným poměrem surovin.
Aljašský kváskový chléb

Suroviny:
260 g aktivního kvásku (130 g žitné chlebové, 130 g vody, 2 lžíce kvásku z lednice)
230 g vody
40 g mléka
10 g soli
450 g pšeničné chlebové mouky

Postup je klasický. Vše smíchat a nechat 2 hodiny kynout, pak po půlhodině překládat, nejlépe 3x a nakonec do ošatky na noc. Ráno vyndat a nechat dokynout a šup s ním do zapařené trouby na 15 minut na 250°C a pak ještě 30 minut na 150°C.

A takto se povedl:
Aljašský kváskový chleba

zdroj:facebook

Návštěvníci

Právě přítomno: 128 hostů a žádný člen