Zajímavá kombinace tvarohu s povidly
Zajímavá varianta použití červené řepy. V lednici zůstali 2 řepy z půl kilového balíčku zakoupené vařené červené řepy.
Syrový česnek mi nedělá moc dobře na žaludek, ale vůni česneku miluji. Neodolal jsem, a vyzkoušel jsem tedy tuto pomazánku.
Tento recept mě v prvé řadě zaujal svým provedením, výsledek je potěšující i pro oko. Ale i chuťově je boží.
Receptů na perník už mám několik vyzkoušených, ale tento mě stejně zaujal. A je opravdu dobrý.
Tento chleba měl být původně bochník,ale nakonec skončil ve formě. Chuťově je ale výborný a vydrží dlouho čerstvý a vláčný.
Tip na tento koláč jsem dostal od známé z Ruska. Našel jsem si tedy na internetu Цветаевский яблочняй пирог, porovnal několik receptů a pustil se do pokusu.
Roláda, která na první pohled není poznat, že je roláda. Ale dobrý je v jakémkoliv tvaru.
Další varianta žitného chleba. Tentokrát není úplně celozrnný, ale je použita i žitná chlebová tmavá mouka. Recept jednoduchý - chuť báječná.
Tento recept je něco mezi povidly a zavařeninou. Jedná se o ruský recept a po prvním ochutnání jsem si ho oblíbil.