Recept je rychlý a jednoduchý, bez kynutí. Jen je třeba těsto nechat odpočinout, aby bylo pružné. Příště vyzkouším jinou náplň.
Představuji vám novou verzi stránek o stavu rumburského počasí:
Chuťově recept připomíná františky, které prodávají u náv pekárně, ale tvar je jiný. Navíc je chuť vylepšena mandlemi. Těsto je pěkně pružné a dobře se s ním pracuje.
Vyměnili jsme fotografie v banneru. Původní fotografie si můžete prohlédnout níže.
Tento recept na mě vyskočil při brouzdání internetem. Jednoduchost přípravy a surovin se mi zalíbila, takže pak už byl jen krůček k tomu, abychom se shodli na tom, že tohle bude na nedělní oběd.
Tento recept jsme vyzkoušeli hlavně proto, že jsme kdysi koupili těstovinovou rýži a pak jsme nevěděli, jak jí použít. Jídlo je snadné na přípravu a nevyžaduje stání u plotny. Klasická středomořská chuť s rajčaty a česnekem. Skořice to ale trochu obzvlášťňuje.
Tento salát se v originále nazývá Сельдь под шубой což je něco jako sleď v kožichu či pod kožichem. Chuť sledě s cibulí se zajímavě doplňuje s brambory, řepou a vejcem, vše je spojeno majonézou.
Tento recept byl původně do domácí pekárny, ale do malého pekačku, kdy se rychleji propeče, je taky dobrý.
Tento recept jsem našel na internetu a byl označený jako "báječný". Musím potvrdit, že koláč je opravdu báječný, i když jsem toto slovo do názvu nedal.
Aktuální počasí v Rumburku můžete sledovat v webové aplikaci zde: http://pocasi.kusici.cz