Chuť tohoto cukroví hodně kakaová, skoro až nahořklá a marmeládou v důlku vzniká báječná kombinace.
Kváskové pečení není jen o chlebu a kdo vyzkoušel i sladké pečení, musí mi dát za pravdu, že chuť s drožďovým receptem je lepší, jemnější, výraznější.
Tento recept je něco mezi povidly a zavařeninou. Jedná se o ruský recept a po prvním ochutnání jsem si ho oblíbil.
Takhle se těší naši osmáci na koupání:
Tato kombinace surovin v receptu mi připadala neskutečná, proto jsem se rozhodl jí vyzkoušet. Nakonec musím potvrdit chválu v komentářích po článkem, ve kterém jsem našel recept.
Letošnímu částečnému zatmění měsíce počasí přálo.
Kyselá chuť rybízu spojená se sladkou chutí opečené žmolenky je prostě báječná.
Když už jsem koupil tolik rebarbory, oloupal jí a nakrájel, co pak tedy s ní. Vyzkoušel jsem tedy bezlepkovou variantu koláče a ejhle, povedlo se.
Takovýhle koláč jsem měl vždycky u babičky v Ústí na prázdninách, jinde rebarboru neměli. A když jsem viděl rebarboru v Tescu, tak jsem neodolal.
Týden č.16 - téma:Reportáž