Takhle se těší naši osmáci na koupání:
Tato kombinace surovin v receptu mi připadala neskutečná, proto jsem se rozhodl jí vyzkoušet. Nakonec musím potvrdit chválu v komentářích po článkem, ve kterém jsem našel recept.
Letošnímu částečnému zatmění měsíce počasí přálo.
Kyselá chuť rybízu spojená se sladkou chutí opečené žmolenky je prostě báječná.
Když už jsem koupil tolik rebarbory, oloupal jí a nakrájel, co pak tedy s ní. Vyzkoušel jsem tedy bezlepkovou variantu koláče a ejhle, povedlo se.
Takovýhle koláč jsem měl vždycky u babičky v Ústí na prázdninách, jinde rebarboru neměli. A když jsem viděl rebarboru v Tescu, tak jsem neodolal.
Týden č.16 - téma:Reportáž
Týden č.15 - téma:Čas
Týden č.14 - téma:Zvíře
Zajímavá kombinace tvarohu s povidly